lördag 15 december 2012

Julfest

Igår så var det julfest på The twisted pepper för alla elever på Gaiety School of acting. Det var väl tanken att vi skulle samlas ett gäng och gå tillsammans men det ville sig inte riktigt. Efter att Chris tagit på sig uppgiften att kontakta alla hade han fått svar från inte ens hälften. När sedan hälftan av de som svarade drog sig ur så blev vi en blygsam skara på tre. Det var jag, Meabh och Chris. Vilket i stort sätt är de som alltid är på hehe ;) Eller ja Colin brukar också vara game men han hade en viktigt jobbgrej idag så han kände att det inte var lämpligt att dra ut på en hel kväll.

Henea och Mick hade planer för kvällen på Generator så Chris och Meabh kom hit. Här började vi tre och Henea med att dricka vin och drinkar samtidigt som vi lyssnade på musik. Sen runt tio halv elva drog vi vidare. Henny till hostlet där Mick var och vi till The twisted pepper och julfesten. Det var jätte roligt även om vi inte kände en kotte där. Det var massor av folk jag aldrig hade träffat förr i mitt liv. Men vi tre var en perfekt kombination för vi hade jätte trevligt och jag tror nog att vi kommer ha fler roliga ute kvällar i framtiden. När The twisted pepper stängde klockan halv tre och då drog vi vidare till Generator på en fest för Graham som fyllde trettio. Där blev vi kvar till fyra innan vi bestämde att vi var nöjda och drog hem.




Haha den här bilden är så rolig. Den förklara helt var Meabh tyckte om att en random kille ville flörta med henne. Hon tyckte helt klart inte om att han tog sig friheten att vara med på denna bild.



Idag firar vi Mick's svägerska som fyller år. Så nu väntar vi på take out mat och sen ska vi fixa oss för drinkar med gänget. Sen vet vi inte riktigt vad kvällen har att erbjuda. Jorge ska spela på Genarator så dit ska vi dra oss runt tolv. Det ska bli jätte kul att se honom in action, han är så jäkla duktig på att vara dj. Han briljerar ofta här i vårat vardagsrum. Men det får inte bli allt för vilt ikväll för imorgon åker jag hem! :)

1 kommentar:

  1. Härligt med festligheter! Du är efterlängtad här hemma. Kram

    SvaraRadera