torsdag 23 augusti 2012

Sor-maraton

Det var en gång i maj för fem år sedan när jag och mina dåvarande klasskamrater satt efter skolan en fredag. Vi hade inga som helst planer för kvällen och kände att vi var uttråkade. Det slutade med att vi bestämde hos för filmkväll. Det var jag, Dannie och Elin till att börja med och när det uppdragas att Elin aldrig sett Sagan om ringen föll valet på de filmerna. Vi fick den knasiga idén att vi skulle se alla tre i serien och inte nog med det vi skulle ta oss igenom de förlängda versionerna som alla är fyra timmar långa. Senare hängde även Channette på och vårat gäng var komplett. 
Det var en tok idé och om vi skull lyckas den kvällen skull vi aldrig göra det igen. Det vi inte hade förväntat oss var att det var en jävligt mäktig upplevelse att se alla på en gång och att vi alla satt tårögda i slutet klockan åtta på morgonen efter 12 timmars film tittande. Efter den gången var vi bra tvungna att göra det igen och det blev bestämt att vi ungefär ett år senare skull göra det.

I år var det femte året vi gjorde det. De har blivit en tradition och dagen till ära hade vi bestämt oss för att klä ut oss till olika välkända karaktärer. Det blev många skratt och en toppen kväll som alltid. Längtar redan till nästa år. 

Här kommer ett epic bildregn




En riktigt härlig kväll med för mycket socker och för lite sömn ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar